RABOBANK BIKECENTER VANTUYL

PAASBIKE2015

Wereldtop aan de start

01/04/2015

Zowel beloftenwereldkampioen Michiel van der Heijden en meervoudig wereldkampioene op de weg en in het veld Marianne Vos staan aankomende maandag aan de start bij de Paasbike. Als organisatie zijn we heel blij dat zij allebei meedoen. Zeker met het feit dat het voor beide een thuiswedstrijd is omdat ze lid zijn van de organiserende vereniging Team Brabant 2000. Michiel is zelfs actief bezig geweest om het parcours mee vorm te geven.

Voor Marianne is het haar eerste wedstrijd na haar rustperiode vanwege hamstringklachten. Ze hoopt zich op de mountainbike te kwalificeren voor de Olympische Spelen van volgend jaar in Rio de Janeiro. Voor Michiel zal het zijn tweede wedstrijd van het seizoen worden nadat hij vorige week al weer zevende is geworden bij de MTB Trophy Monte Tamaro in Zwiterland. Een dag na de Paasbike zal hij vertrekken voor een trip naar de Verenigde Staten.

Beide komen ze op tweede paasdag (6 april) in actie. De vrouwen starten om 12.45 uur, de heren om 14.30 uur.Komt dat zien! De start is op wielerparcours De Heuvelen aan de Nieuwkuijkseweg te Nieuwkuijk.

Alvast een voorproefje van wat ze kunnen verwachten? Een terugblik van 2014.