RABOBANK BIKECENTER VANTUYL

PAASBIKE2015

Sponsoring en support

Er zijn verschillende mogelijkheden tot sponsoring van het evenement.

Ook zijn we altijd naar vrijwilligers die in de aanloop naar het evenement en/of op de dagen dat de wedstrijden worden verreden iets kunnen betekenen in welke vorm dan ook.

Bike Expo

De Paasbike biedt de mogelijkheid voor producenten, leveranciers en vertegenwoordigers om hun producten aan het publiek en rijders zelf te promoten.

Hier voor zijn verschillende mogelijkheden, voor meer informatie of aanvraag kunt u contact opnemen met de organisatie.

Sponsoring

Er zijn verschillende mogelijkheden om de Paasbike te sponsoren. U kunt ons financieel of met het beschikbaar stellen van uw diensten. In ruil hiervoor kunt u uw organisatie onder de aandacht brengen middels verschillende reclame uitingen.

Hier voor zijn verschillende opties bespreekbaar, voor meer informatie of interesse kunt u contact opnemen met de organisatie.

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers geen organisatie!

Wij als organisatie zijn alweer een tijdje druk bezig met de voorbereidingen. Het vergt een hoop tijd en energie om alles tot in de puntjes voor te bereiden. Maar in de aanloop naar de wedstrijd en tijdens de wedstrijddagen zelf hebben we veel extra hulp nodig om er voor de rijders en onze vereniging een mooi evenement van te maken.

We kunnen uw hulp zowel gebruiken in de aanloop (vrijdag 3 en zaterdag 4 april 2015) van de Paasbike als op de wedstrijddagen (zondag 5 april maart en maandag 6 april) zelf. Bent u beschikbaar op een of meerdere dagen en wilt het betrokken zijn bij de Paasbike, neem dan contact op met de organisatie.